Camilla Brettmo

Reg. fastighetsmäklare & mäklarassistent

Att välja rätt mäklare är viktigt när det är dags att sälja sin bostad. Det är många frågor som behöver svar: När är det bäst tid att sälja? Hur går en budgivning till? Vad är en överlåtelsebesiktning? I flera fall behövs ett bollplank till alla dessa frågor och det är här jag kommer in. Våra hem är bland det mest personliga vi har. När jag förmedlar ett hem utgår jag därför alltid från vad som är viktigast för säljaren. Inredning och trädgård är några av mina stora intressen och jag hjälper er gärna med tips och trix för att maximera försäljningspriset.

Varje affär är unik och jag lägger ner väldigt stort engagemang och är mycket noggrann i mina affärer. Jag strävar alltid efter att göra det lilla extra som gör skillnaden mellan en bra affär och en fantastisk affär, där både köpare och säljare känner sig trygga och mer än nöjda.

Med den utmaningen det innebär får jag energi och glädje av jobbet vilket också speglar resultatet! Min drivkraft är att alltid hitta den bästa lösningen och se möjligheter istället för problem. Lyft luren och slå mig en signal så berättar jag mer om varför ni ska välja mig som er fastighetsmäklare!Just nu till saluReferenser

HÄR KAN DU BLÄDDRA BLAND UTVALDA TIDIGARE FÖRSÄLJNINGAR